ARBEJDE SKAL VÆRE HOBBY

Vor tids trussel mod arbejdslivet er stress – en tilstand der både er tabubelagt, og som er en svær størrelse at forholde sig til. Personligt tror jeg på, at roden til stress begynder i nogle meget fundamentale til- og fravalg og altså ikke først, når man får en dårlig chef eller når man er overbebyrdet i hverdagen.

Personligt tror jeg på, at passion er medicin mod stress, og fraværet af passion omvendt også kan være roden til at få stress. Manges livssyn, som jeg oplever det, er at vi som mennesker er produktionsvæsener, der skal bytte vores tid for penge – altså at arbejde er et nødvendigt onde for at kunne leve.

Jeg har valgt at være iværksætter fordi skabelse og ubegrænsetheden giver mig en berigelse i sig selv – betalingen for min tid er således ikke alene penge til at opretholde et liv udenfor arbejdstiden. Snarere bliver arbejdstiden i sig selv meningsskabende og ultimativt livet for mig.

Nogle arbejder for at leve, jeg lever, når jeg arbejder. Husk der er 7 dage på en uge, og hvis du bytter 5 dage for at nyde 2, så gør du en dårlig handel.

Kontakt mig her